Zalen

Groepsfeesten en gelegenheden

Ook voor besloten gelegenheden kunt u terecht bij buffet restaurant d’n Heerboer.

Aansluitend aan het restaurant beschikken wij over een gezellig zaaltje tot 35 personen. Ideaal om gebruik te maken van het buffet en toch in een besloten omgeving te vertoeven. 

Op de 1ste verdieping is onze grote zaal tot 75 personen. In een Bourgondische sfeer kunt u hier genieten van de meest uiteenlopende gelegenheden. Voor minder valide gasten is een traplift aanwezig.

bepaal uw gelegenheid, bespreek deze met ons, en wij zullen daar waar mogelijk aan uw wensen tegemoet komen.
Nieuwsgierig geworden? klik hier voor de foto’s van onze zalen of kijk onderstaand naar de verschillende mogelijkheden.

Heeft u vragen? Bel vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak naar 0413 26 55 12 of stuur een email naar info@heerboer.nl.

(klik op de betreffende gelegenheid voor meer informatie)

Een verjaardag, jubileum, of gewoon omdat u iets te vieren heeft ?

Geen probleem, wij bespreken graag met u de mogelijkheden en proberen zelfs de onmogelijke wensen mogelijk te maken. Voor ons geldt: de domste vraag is de vraag die niet wordt gesteld.

Vergaderen

Onze zaal beschikt over Wifi en een accespoint. Tevens stellen wij een beamer & scherm ter beschikking. Vergaderingen zijn gemakkelijk te combineren met een lunch en/of diner.

Brunch en buffet

Bent u met een gezelschap vanaf 30 personen dan kunt u in ons restaurant ’s middags ook gebruik maken van een lekkere brunch of een (aangepast) buffet. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Personeelsfeest of groepsuitje?

Gezellig een dagje weg. Samenkomen bij d’n Heerboer, één of meerdere activiteiten en daarna afsluiten, bij ons, met een drankje en genieten van ons buffet. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Of het nu zomer of winter is, in Uden is altijd wel iets te doen.

Voor activiteiten werken wij samen met partijen die zijn gespecialiseerd in het verzorgen hiervan. Kijk gerust eens op hun website (klik op de onderstreepte tekst) 1. tbevents  2. mastworp fiets&tandemverhuur 3. schaap spelverhuur .

Uiteraard zijn er meer mogelijkheden waarover wij u graag informeren.

Koffietafel (condoleance)

Wilt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare dan verzorgen wij koffietafels vanaf 35 tot 200 personen.